Menü
Kosár
Szexre hívó asztalcsengő Piros, asztali fémcsengettyű, fehér felirattal: Ring for sex (azaz csengess, ha szex kell). A hálószobák elengedhetetlen kelléke. Kérd meg kedvesedet, hogy pár percre menjen ki egy másik helységbe amíg készülődsz, majd ha kész vagy, csengess neki - ez kiváló felveze..
1,990 Ft
Nettó ár:1,990 Ft
Szexre hívó csengő Piros fémcsengettyű, fekete felirattal: Ring for sex (azaz csengess, ha szex kell). A hálószobák elengedhetetlen kelléke. Kérd meg kedvesedet, hogy pár percre menjen ki egy másik helységbe amíg készülődsz, majd ha kész vagy, csengess neki - ez kiváló felvezetése lehet egy új..
1,590 Ft
Nettó ár:1,590 Ft
Szőrmés bilincs Szőrmés bilincs
Kedvelt
Márka: TOYJOY Classics
Végtagra helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas, puha plüssel befedett erotikus játék. Leány- legénybúcsúk, illetve intim együttlétek, S/M szex, fetish játékok és szerepjátékok kiegészítője lehet. A bilincs biztonsági retesszel vagy kulccsal nyitható, mely a termék része. Te..
3,490 Ft
Nettó ár:3,490 Ft
BDSM Kezdő szett BDSM Kezdő szett
-56 %
A BDSM Starter Kit egy nagyszerű választás annak fel kívánja fedezni a  BDSM világát. A csomagban megtalálható mindent amivel elkezdhető a játékos és biztonságos felfedezés. Tartalmaz egy szem- maszkot, egy ostort, egy pár mellbimbó bilincset, egy szájpecek, rózsaszirom, bondage kötelet, póráz..
7,100 Ft 16,197 Ft
Nettó ár:7,100 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)