Menü
Kosár

Ingyenes szállítás már 15000 Ft-tól

Márka: Doc Johnson
Kiváló minőségű, klasszikus stílusú vibrátor. A Doc Johnson 18 cm-es rózsaszín vibrátor klasszikus formájú, bársonyos tapintású. A könnyen használható csavarható működés lehetővé teszi a vibrációk elérését a gyengéd dorombolástól a teljes gázzal történő zümmögésig! Bársonyozza be legbelsőbb sz..
6,500 Ft
Nettó ár:6,500 Ft
Márka: Seven Creations
Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rúd formájú vibrátoros motorral ellátott szexuális segédeszköz. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható. Főbb jellemzők: Anyag: ABS Szín: Ezüst Hosszúság: 15,5 cm Átmérő: 2,5 cm Elem típus/db: AA ..
2,770 Ft
Nettó ár:2,770 Ft
Márka: Pipedream
Akár egy műalkotás! Kiváló minőségű, fúvott, vastag üvegből készült látvány dildó, áttetsző színben, gyönyörű rózsaszín gyöngyös mintázattal. Maximálisan bőrbarát, szagtalan, hypoallergén és nagyon higiénikus, ugyanis könnyen tisztítható,akár mosogatógépben is mosható. Az érzéki hatást még tov..
9,497 Ft
Nettó ár:9,497 Ft
Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rúd formájú vibrátoros motorral ellátott szexuális segédeszköz. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható. Termékjellemzők: Anyag: ABS Szín: Piros Hosszúság: 7.5 cm Átmérő: 2.5 cm Tartal..
4,500 Ft
Nettó ár:4,500 Ft
Márka: Seven Creations
Ultra erős és teljesen csendes. Egy nagyon csendes és erős vibrációs erotikus eszköz mindennapi használatra. Osztozik a házon vagy hálószobán gyerekekkel, apósokkal vagy könnyen alvó szobatársakkal? Mindig frusztrált volt és bárcsak nem lenne olyan hangos és kínos a vibrátora? Büszkén mutatjuk..
4,490 Ft
Nettó ár:4,490 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)